• England
 • België
 • Belgique
 • Bosna i Hercegovina
 • България
 • Česká republika
 • Deutschland
 • Egypt
 • Ελλάδα
 • España
 • France
 • საქართველო
 • Hrvatska
 • Iceland
 • Ireland
 • Italia
 • Казахстан
 • Kosova
 • Lietuva
 • Latvija
 • Македонија
 • Moldova
 • Norway
 • Polska
 • Portugal
 • România
 • Россия
 • Scotland
 • Србија
 • Shqipëri
 • Slovensko
 • Sverige
 • Türkiye
 • Україна
 • Wales
Sub-Menu

Mirë se vini në faqen e internetit të Asociacionin Ndërkombëtar për Parandalimin e Kancerin e Qafës (International Cervical Cancer Prevention Association – ICCPA)

Në gjithë Europën, rreth 60,000 femra zhvillojnë kancerin e qafës së mitrës, 30,000 vdesin nga kjo sëmundje, përdërisa më shumë së 225,000 femra jëtojnë më këtë sëmundje (duke u trajtuar në ndonjë mënyrë) në periudha të ndryshme kohore. E gjithë kjo sëmundshmëri, rastet e vdekjes si dhe shumica e rasteve më kancerin e qafës së mitrës në Europë mund të parandalohen më anë të programeve të skriningut apo vaksinimit.

Roli kryesor i ICCPA së mitrës është të ngrisë vetëdijën për kancerin e qafës së mitrës dhe mënyrat se si mund ta parandalojmë atë. Kjo webfaqe është një mjet yni i komunikimit dhe shpresojmë të jetë i dobishëm për ju.

Main menu